18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content

Tipsport vklady a výplaty 2024 – aké platobné metody su dostupne?

Tipsport vklady a vyplaty – aké platobné metódy sú k dispozícii v tejto spoločnosti? Pozrieme sa na platby cez SMS, na pobočke, prevodom, ale aj e-peňaženky. Tipsport ponúka svojim používateľom široké spektrum platieb, vďaka ktorým môžete na svoj účet neobmedzene vkladať alebo vyberať. Poďme sa spoločne pozrieť na prehľad aktuálnych informácií.

Tipsport bonus 4000 € + 30 € zadarmo
18+| Získajte zadarmo 30 €, vstupný bonus 4 000 € a kasíno bonus 7 777 €! Full T&Cs

Tipsport vklady a výplaty krok za krokom

Stávková kancelária Tipsport je jednotkou na slovenskom trhu a navštevuje jej veľké množstvo tipujúcich. Pripravili sme si pre vás tento článok, v ktorom si povieme všetko, čo potrebujete vedieť o vkladoch a výplatách v Tipsporte.

Ako vložiť peniaze pomocou telefónu?

Možností, ako vložiť peniaze na účet v Tipsporte je veľa. Tým najjednoduchším je ale rozhodne použitie vášho smartfónu. Ideálne cez mobilnú aplikáciu, ktorá je rýchla a praktická.

Dotácia účtu cez mobilnú aplikáciu prebieha rovnako ako na PC alebo na laptope. Stačí vám na to otvoriť si aplikáciu, prihlásiť sa do vášho účtu a kliknúť na Dotácie účtu. Potom už len stačí vybrať z ponúkaných platobných metód tú, ktorá vám najviac vyhovuje a zvoliť požadovanú čiastku, ktorú chcete na účet vložiť. Potom potvrdíte transakciu a je to.

Ako vložiť peniaze cez SMS?

Tipsport SMS vklad je poslednou novinkou, ktorú Tipsport pridal k svojim platobným metódam a používatelia to prijali s radosťou a nadšením. A nie je sa čomu diviť, jedná sa o najľahší spôsob dotácie účtu.

Tento spôsob vkladu je ideálny pre tých, ktorí plánujú vkladať menšie čiastky, napríklad 5,10 alebo 20 EUR. Je potrebné započítať aj poplatok 0,50 € za každých 5 EUR vkladu.

A ako na to? Je to ľahké. Jednoducho sa prihláste k účtu a v Dotácii účtu vyberte vklad cez SMS. Vyberte sumu 5,10 alebo 20 EUR, potom kliknite na zaplatiť a pošlite SMS s kódom na 8869. Peniaze sa dobijú okamžite.

Ako vložiť peniaze pomocou platobnej karty?

Tipsport vklad platobnou kartou je veľmi rýchly spôsob, ako vložiť peniaze na účet. Tipsport prijíma debetné aj kreditné karty.

Platba kartou je bezpečná a vykonáva sa ako ste zvyknutí z e-shopov zadaním údajov z karty. Vždy sa uistite, že používate oficiálnu aplikáciu Tipsport alebo že má webová stránka v kolónke adresy ikonku zámočku.

Ako vložiť peniaze cez Revolut?

Hoci je Revolut jednou z obľúbených platobných metód, Tipsport ju zatiaľ na svojich stránkach neponúka. To sa ale, dúfame, čoskoro zmení. Pokiaľ chcete Revolute bezpodmienečne využiť, zvoľte vklad cez platobnú kartu a zaplaťte kartou Revolut.

Ako vložiť peniaze cez Skrill?

Vklad cez virtuálnu peňaženku Skrill je tiež veľmi bezpečný spôsob platby a Tipsport je jednou zo stávkových kancelárií, ktorá túto metódu ponúka. Navyše cez túto e-peňaženku máte možnosť nielen vkladať prostriedky, ale aj vyberať. Peniaze na Skrill účet môžete vložiť klasicky cez debetnú kartu alebo bankovým prevodom.

Ako vložiť peniaze prostredníctvom bankovej platby?

Tipsport ponúka tipujúcim aj vklad cez bankový účet prostredníctvom služby rýchlej platba. Ide o rýchlu a bezpečnú platbu, ktorá funguje cez váš online banking. Momentálne sú k dispozícii Slovenská sporiteľňa, VÚB banka, Tatra banka, alebo Poštová banka.

Ako vložiť peniaze bankovým prevodom?

Vklad bankovým prevodom je veľmi jednoduchý a využíva ho veľké množstvo hráčov. Jedinou nevýhodou tejto metódy je, že prostriedky budú na účte až nasledujúci pracovný deň.

Ako vložiť peniaze cez paysafecard?

Tipsport okrem iného akceptuje aj vklad cez predplatenú kartu PaysafeCard, ktorá je u nás veľmi využívanou a bezpečnou metódou. Karta Paysafecard je veľmi obľúbená aj z toho dôvodu, že vám zaručuje určitú anonymitu, pokiaľ napríklad nechcete mať vo výpise z banky uvedené casino. U týchto vkladov je potrebné počítať s poplatkom 5% z vkladu.

Ako vložiť peniaze na pobočke?

Dobiť si účet samozrejme môžete aj kdekoľvek osobne na pobočke Tipsportu. Tých je na Slovensku niekoľko sto k dispozícii. Pracovník Tipsport pobočky po vás bude vyžadovať vaše meno a priezvisko spolu s užívateľským menom.

Tipsport pobočky sa nachádza po celom Slovensku, niekedy aj viackrát v jednom meste. Takýto vklad prebieha okamžite.

Tipsport minimálny a maximálny vklad – Ako vlozit peniaze na Tipsport?

V nasledujúcej tabuľke si uvedieme základné informácie o jednotlivých metódach vkladu peňazí.

Platobné metódy Min. / Max. vklad Poplatok za prevod Doba spracovania
 Bankový prevod Bez obmedzenia zdarma  1-3 prac. dni
Vklady na pobočke 0,01 – 1500 € zdarma  ihneď
E-peňaženka – Skrill  40 – 10 000 € zdarma  ihneď
E-peňaženka – PaySafeCard  1 – 1 000 €  5%  ihneď
Kreditné a debetné karty  1 – 40 000 € zdarma  ihneď
 Všeobecná úverová banka  1 – 40 000 € zdarma  ihneď
 Tatra banka 1 – 40 000 € zdarma  ihneď

Výber peňazí z účtu v Tipsporte

Čo sa týka Tipsport vyplatenie výhry, ponúka táto spoločnosť celý rad možností, vrátane výplaty cez mobilnú appku, bankový prevod, Skrill alebo na pobočke.

Výber peňazí pomocou mobilnej aplikácie

Tipsport výplata na účet cez mobilnú aplikáciu prebieha veľmi ľahko. Pokiaľ máte aplikáciu v mobile, stačí jednoducho v sekcii Výplata zadať platobný príkaz.

Pokiaľ máte v účte zadaný svoj IBAN, peniaze dorazia na váš bankový účet v niektorej z bánk v ten istý deň v priebehu niekoľkých hodín. U niektorých až nasledujúci deň.

Tipsport výber peňazí bankovým prevodom

Tipsport výplata na účet pomocou bankového prevodu je veľmi jednoduchou možnosťou výberu peňazí v Tipsporte. Stačí v účte podať požiadavku na výber, zvoliť túto metódu a čiastku. Peniaze potom na účet dorazia spravidla nasledujúci pracovný deň.

Výber prostredníctvom účtu Skrill

Pokiaľ zvolíte výplatu cez Skrill, pamätajte, že minimálna výška výberu musí byť 40 € , nanajvýš ale 10,000 € . Pri tejto požiadavke je nutné zadať váš mail ku Skrill peňaženke, ďalej čiastku a prihlasovacie heslo. Počas niekoľkých pracovných dní by ste mali mať peniaze na účte.

Výber na pobočke

Tipsport výber penazi na pobočke patrí aj medzi najpoužívanejšie vôbec. Jedinou nevýhodou pre niekoho môže byť, že je tento výber obmedzený na čiastku od 1 € do 1000 € denne.

Navyše ak vyberáte viac ako 300 €, treba to pobočke oznámiť jeden deň dopredu. Výhodou Tipsport výberu na pobočke je počet pobočiek, kde môžete výber vykonať.

Tipsport vyplata na ucet – Ako vybrat peniaze z Tipsportu?

V nasledujúcej tabuľke si uvedieme základné informácie o jednotlivých metódach výberu peňazí.

Platobné metódy Min. / Max. výber Poplatok za prevod Doba spracovania
Bankový prevod 5 – 100 000€ zdarma 2 prac. dni
Vklady na pobočke 1 – 1 000€ zdarma  ihneď
Skrill 40 – 10 000€ zdarma  2 prac. dni

Zákaznícka podpora

Tipsport pre zákazníkov pripravil veľmi obsiahlu nápovedu na webových stránkach stávkovej kancelárie a hneď niekoľko možností, ako sa dovolať pomoci v prípade problémov.

Tou hlavnou je telefónna linka +421 41 562 00 91, ale nesmieme opomenúť ani emailovú adresu [email protected] a jednoduchý online formulár.

Základné informácie o tom, ako vkladať a vyberať peniaze u stávkovej kancelárie Tipsport by sme týmto mali za sebou a je čas sa pozrieť na súvisiace témy, na ktoré väčšina hráčov skôr či neskôr narazí.

zákaznícka podpora Tipsport

Tipsport vklady a výplaty – Často kladené otázky

1. Aký Tipsport bonus je k dispozícii?

Stávková kancelária Tipsport v súčasnej dobe ponúka dva vstupné bonusy, ktoré môžu využiť novo prichádzajúci tipujúci. Podmienkou odmeny je kompletná registrácia, po ktorej je možné využiť aj ďalšie výhody a odmeny.

Na všetkých nových stávkarov čaká v Tipsport okamžitá odmena 30 € za registráciu. Hlavným bonusom je potom vstupný bonus až 4000 €, na ktorý má nárok ktokoľvek, kto prestávkuje 10x vklad. Tipsport bonusy vyplácajú po častiach.

Tipsport bonus 4000 € + 30 € zadarmo
18+| Získajte zadarmo 30 €, vstupný bonus 4 000 € a kasíno bonus 7 777 €! Full T&Cs

2. A ako získať uvítací bonus od Tipsportu?

Najprv kliknite na registračný odkaz na webovej stránke alebo v aplikácii. Tu začne celý proces novej registrácie. Vo formulári musíte uviesť vaše kontaktné údaje a prejsť verifikáciou. Potom potvrdíte vybranú platobnú metódu a vykonáte prvý vklad. Po kompletnej registrácii vrátane overenia identity vám bude bonus 30 € automaticky pridelený.

Podobne je to aj pri Tipsport bonuse až do výšky 4 000 €. Na bonus majú nárok všetci novo prichádzajúci. Dôležité ale je si prečítať jeho podmienky a splniť ich. Ak chcete získať celý bonus 4 000 €, musíte do 12 mesiacov od vkladu prestávkovať vklad 10x.

3. Aké vysoké sú poplatky za vklady a výbery?

Veľkou výhodou Tipsport je kompletná absencia poplatkov za vklady a výbery. Jedinú výnimku predstavuje veľmi málo využívaná platobná metóda paysafecard. Za tú si Tipsport účtuje poplatok 5 %. U platieb cez Skrill je treba počítať s poplatkami samotného Skrillu.

Tipsport platobné metódy

4. Aký je minimálny vklad?

Minimálna výška vkladu sa u Tipsport odvíja od zvolenej platobnej metódy. V prípade bankového účtu a vkladu na kamenných pobočkách je vklad celkom bez obmedzení.

To znamená, že si na hráčsky účet môžete nechať pripísať i 0,01 euro. U okamžitých vkladov cez platobné karty a PaySec je minimálna výška vkladu 1€. S vyššou sumou musíte počítať pri Skrille, kde je možno vložiť minimálne 40€

5. Ako dlhá je doba spracovania platby?

Všetky platby zadané cez bankový účet alebo Skrill sú spracované maximálne do 3 pracovných dní. Vo väčšine prípadov však môžete peniaze na účte očakávať do druhého pracovného dňa. Tipsport je leader na slovenskom trhu predovšetkým vďaka jeho spoľahlivosti a férovému prístupu ku klientom. Nemusíte sa tak nikdy báť, že by ste na svoje peniaze čakali príliš dlho alebo ich dokonca nikdy nevideli.

6. Koľko má Tipsport kamenných pobočiek?

Tipsport má na území Slovenska 529 pobočiek.

7. Ako sa dostanem do diskusného fóra?

Jednou veľkou atrakciou stávkovej kancelárie Tipsport je moderné diskusné fórum, v ktorom stávkari náruživo diskutujú a vymieňajú si rady a tipy. Do klasického fóra je možné vstúpiť kliknutím na tento odkaz a pre vstup do živého fóra kliknite sem.